Pioneer RomaniaOnkyo
Pioneer VSX-919AH K_BDP-320 banner

A se citi cu atenţie!

Logo-ul de calitate Pioneer  pentru vânzătorii autorizaţi

Filozofia firmei Pioneer se bazeaza pe satisfacerea clienţilor noştri. Orice distribuitor oficial al produselor electronice de casa High-end si service trebuie sa răspundă criteriilor ridicate de calitate.

Produsele Pioneer pot fi achizitionate din diferite reţele de vânzare. Când optaţi pentru reţele de vânzare prin corespondenţa sau prin Internet in special, disponibilitatea, recomandările de la vânzare, derularea plătii sigure, transportul impecabil a produselor si condiţiile de garanţie acordate de către vânzător nu sunt întotdeauna asigurate.

Datorită numeroasele plângeri ale consumatorilor am introdus logo - ul de calitate Pioneer , care oferă clienţilor noştri mai multa siguranţa in momentul cumpărării si o uşurinţa in alegerea unui vânzător competent.

Pentru a va proteja de ofertele îndoielnice, va recomandam deci sa cumparaţi produse doar de la VANZATORII PIONEER AUTORIZATI. Vânzătorii certificaţi prin logo –urile noastre va garantează:

 • siguranţa si calitatea pe care le aşteptaţi de la PIONEER
 • cantităţi de stocare suficiente si termene de livrare scurte
 • desfăşurarea unei plaţi sigure
 • o recomandare specializata inainte si dupa cumpararea produselor PIONEER
 • recomandarea profesionala a instalarii produselor Pioneer

Pioneer  recomanda vanzatorii: ROMANIAN INTERNET DEALER, ROMANIAN PRO-DJ DEALER, ROMANIAN HIGH-END DEALER, ROMANIAN PREMIUM DEALER. 

ROMANIAN HIGH-END DEALER comercializeaza gama Pioneer  Home, completa.

Garanţie

Ce trebuie făcut daca doriţi sa beneficiaţi de garanţia Pioneer
SUN AUDIO ELECTRONICS SRL este importatorul oficial pentru Romania a tuturor produselor Pioneer . Noi acordam garanţie pentru toate produsele Pioneer importate si înregistrate de către SUN AUDIO ELECTRONICS SRL.

Pentru aparatele Pioneer cumpărate in Romania:
Toate aparatele beneficiază de garanţia fabricantului timp de doi ani de la data cumpărării.

Daca aţi cumpărat un televizor cu ecran plat KURO de la unul dintre partenerii noştri autorizaţi, aveţi dreptul la o garanţie de 3 ani „bring In” (aparatul va fi trimis pe cheltuiala expeditorului) de la data cumpărării, cum s-a convenit cu vânzătorul dvs. Aceasta garanţie acoperă toate defectele de material si de fabricaţie putând fi justificate ca si orele de munca corespunzătoare.

Sunt excluse de la garanţie:

 • imaginile rămase permanent pe fosforul ecranului
 • prezenta unui număr minim de celule luminoase inactive
 • zgomote apărute pe ecran, de exemplu: zgomot parazitar al ventilatorului si zumzetul circuitului electric / zumzetul ecranului
 • deteriorări din cauza folosirilor inadecvate, o folosire improprie
 • deteriorări de la transport sau de la montare, intervenţie străina, stocare improprie (umiditate)
 • supratensiune
 • deteriorări provenite in urma unui alt aparat defectuos

Daca aparatul dvs. necesita o reparaţie (in cadrul garanţiei sau in afara acesteia), adresaţi-va mai întâi vânzătorului. Acesta din urma va examina aparatul si îl va trimite eventual la SUN AUDIO ELECTRONICS SRL, insoţit de chitanţa dvs. de cumpărare si de certificatul de garanţie. Numărul de serie al aparatului dvs. permite identificarea făra probleme.

Pentru aparate Pioneer cumpărate din exteriorul Romaniei:

Toate aparatele cumpărate din una din ţările indicate pe cuponul de garanţie internaţional beneficiază de garanţia fabricantului timp de un an de la data cumpărării. Pentru a beneficia de aceasta garanţie in Romania, puteţi sa va adresaţi la SUN AUDIO ELECTRONICS SRL si sa trimiteţi aparatul pentru reparaţie însoţit de cuponul de garanţie internaţional completat legal (modelul aparatului, adresa magazinului din străinătate, data de cumpărare si timbru comerţului).

Atenţie ! Import neoficial

Daca cumpăraţi produsul vostru Pioneer de la un vânzător neoficial, este posibil ca produsul sa nu fi fost distribuit de către SUN AUDIO ELECTRONICS SRL. Trebuie sa ţineţi cont in acest caz, ca beneficiaţi doar de garanţia Pioneer europeana de un an, in schimbul celei de la SUN AUDIO ELECTRONICS SRL.

 

Produs SUN AUDIO ELECTRONICS SRL

Produs din Import

Durata garanţiei produse Pioneer

2 ani

1 an bring In

Documente cerute

Chitanţa de achiziţionare de la vânzătorul din Romania (etc), certificatul de garantie in original

Chitanţa de achiziţionare de la vânzătorul din Uniunea Europeana (etc)

Cupon de garanţie European, legal completat (etc)